12. 05. 2014

Která ze základních škol přivede na start letošního Českého běhu žen nejvíce běžkyň?

Pro velký zájem ze strany škol a díky podpoře našich partnerů vyhlašuje Český běh žen i letos soutěž o nejvíce žen a dívek na startu z jedné základní školy.

Ceny jsou nesmírně lákavé. První škola nejvyšším počtem běžkyň na startu získá finanční dar na nákup sportovního vybavení ve výši 20 000 Kč, druhá obdrží 15 000 Kč a třetí 10 000 Kč. Částku obdrží vítězné školy na základě darovací smlouvy ze strany ředitele školy. Částka bude zaslána na účet školy.

Do soutěže se mohou školy přihlásit zasláním abecedního jmenného seznamu účastnic na ssk.vitkovice@volny.cz do 25. 5. 2014 do 20:00 hod. Seznam musí obsahovat následující údaje: název a adresu školy, jméno a emailový a telefonický kontakt na vedoucího týmu , jméno vedoucího týmu, křestní jméno a příjmení jednotlivých účastnic, datum narození všech účastnic. Do součtu se počítají všechny ženy a dívky narozené do roku 2000 včetně. Musí být schopné uběhnout jednu ze soutěžních tras v délce 2,5 km, 5 km nebo 10 km. Účastnit se mohou jak žákyně a pedagogické i nepedagogické pracovnice dané školy, tak další zaměstnankyně nebo spolupracovnice školy, případně příbuzné dětí. Kterákoli dáma bude chtít podpořit právě vaši školu svou účastí, může být součástí vašeho školního týmu.

Akreditace škol bude probíhat v den závodu u označené přepážky v označeném prostoru ve Fóru Nová Karolina v čase od 8:30 do 10:00 hodin. Akreditaci provádí pouze vedoucí týmu. Ten u akreditace provede aktualizaci přihlášky. Lze změnit jméno účastnice, případně je vyškrtnout, pokud se dotyčná nebude moci z jakéhokoli důvodu na start dostavit. Nelze však doplňovat další. U akreditace obdrží vedoucí týmu startovní čísla a chipy pro svůj tým a potřebné pokyny.
Vyhodnocení bude provedeno ihned po skončení závodu na základě kontroly startovní a výsledkové listiny. Pro vyhodnocení soutěž škol je směrodatný počet účastnic závodu, nikoli výsledek.

Startovné bude hrazeno hotově při akreditaci vedoucím týmu a jeho výše činí 150,- Kč. Přesáhne-li počet účastnic za jednu školu dvacet osob, má každá další závodnice start zdarma.